
معاون اقتصادی استاندار: عرضه گوشت در کشتارگاههای کرمان سیستمی شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: عرضه گوشت کشتارگاهها در گذشته به صورت کاغذی بود و این فرآیند اکنون سیستمی شده که نظارت بهتر بر عرضه گوشت را به همراه داشته است.

به گزارش پیام میهن خبر و به نقل از ایرنا، امیر حسنزاده روز دوشنبه در بازدید از کشتارگاه دام سبک و سنگین شهرستان کرمان افزود: فرآیند عرضه گوشت اکنون به صورت سیستمی شده و فروشنده، خریدار، وزن و قیمت محصول مشخص است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه در این بازدید بر ضرورت حفظ موارد بهداشتی و پروتکلهای دامپزشکی تاکید شد گفت: ضمن گفت و گو با مدیر مجموعه بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید شد و در این زمینه باید دقت شود تا گوشت با قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد.
معاون استاندار کرمان تاکید کرد که تمامی مراحل از ورود دام به کشتارگاه تا خروج گوشت توسط فروشگاههای عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سامانه کنترل مرکزی پایش شود.
او خاطرنشان کرد: وضعیت فعلی کشتارگاههای دام استان کرمان با همکاری صنف، دامپزشکی و جهاد کشاورزی استان بهبود مییابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه در این بازدید بر ضرورت حفظ موارد بهداشتی و پروتکلهای دامپزشکی تاکید شد گفت: ضمن گفت و گو با مدیر مجموعه بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید شد و در این زمینه باید دقت شود تا گوشت با قیمت مصوب به دست مصرف کننده برسد.
معاون استاندار کرمان تاکید کرد که تمامی مراحل از ورود دام به کشتارگاه تا خروج گوشت توسط فروشگاههای عرضه گوشت در سطح شهر باید توسط سامانه کنترل مرکزی پایش شود.
او خاطرنشان کرد: وضعیت فعلی کشتارگاههای دام استان کرمان با همکاری صنف، دامپزشکی و جهاد کشاورزی استان بهبود مییابد.
برچسب ها :
لینک کوتاه: https://payamemihankhabar.ir/news/122156
دیدگاه کاربران
مطالب پیشنهادی


جشنی هزار ساله در کرمان؛ رییس انجمن زرتشتیان کرمان در حاشیه جشن سده؛جشن سده فقط به زرتشتیان تعلق ندارد

تهدید باشگاه استقلال؛ مهلت 10روزه موسیمانه برای جلوگیری از شکایت به فیفا/ هم حقوق و هم دیرکرد پولم را میخواهم!

واکنش ظریف به طرح شکایت نمایندگان مجلس از وی؛ حق نمایندگان است که شکایت کنند

در حاشیه افتتاح پیاده راه میدان ارگ انجام گرفت؛ بازدید 1100 نفر از حمام گنجعلیخان کرمان
