پیام میهن خبر1
شنبه4 اسفند 1403
Saturday, February 22, 2025

الماس کویر قلب درخشنده کرمان

با آمدن به اینجا می‌توان درخشندگی الماس را باور داشت می‌توان یگانه بودند منحصر بودند و زیبا بودن را در یک نگاه فهمید، مجموعه بی‌نظیر با کادری حرفه‌ای و مجرب که در جنوب شرقی ایران توانسته مرکزی منحصر به فرد در ارائه خدمات رفاهی به مردم و گردشگران باشد.

الماس کویر قلب درخشنده کرمان
اینجا جایی برای دلگرمیست برای رهایی از نبودن‌ها در کنار بودن‌ها در کنار عزیزان و تجربه فضایی دلنشین و منحصر به فرد و رویایی که تجربه یک روز دلنشین را تداعی می‌کند
اگر میخواهید به رستورانی خاص و متفاوت در شهر کرمان بروید که مطابق با استانداردهای بین‌المللی بهترین خدمات را به شما ارائه دهد رستوران الماس کویر یک انتخاب درست است.
 این رستوران با فضایی رویایی که حاصل تلفیق سنت و مدرنتیته است به خوبی توانسته طعم اصیل غذاهای ایرانی و بین‌المللی را به  مشتریان خود بچشاند.
فضاهای عمومی و نیمه عمومی، نظیر رستوران‌ها و کافه‌ها، نقش مهمی در زندگی روزمره افراد داشته و سبب شکل‌گیری تعاملات اجتماعی، میان آن‌ها می‌شود در فضای رستوران الماس کویر  این تعاملات در قالب  فضاهای اختصاصی و عمومی برای پذیرایی از مشتریان فراهم شده است.
 با افزایش روزافزون رقابت در صنعت رستوران‌داری، یکی از عوامل موفقیت و سودآوری، رضایت مشتری است. برتری در بازار فقط با تامین رضایت مشتری صورت می‌پذیرد که با طراحی مناسب فضاها و نوآوری در خدمات و کیفیت، به دست می‌آید. رضایت مشتری از اهداف اساسی هر رستوران و فضای تفریحی است سال‌هاست که رستوران الماس کویر رضایت مشتری را سرلوحه خود قرار داده است.
به جرأت می‌توان گفت مردم معمولا فقط برای صرف غذا به رستوران نمی‌روند؛ بلکه خواستار خدمات عالی و محیط غذاخوری خوشایند نیز هستند. مفهوم جو رستوران یکی از مهم‌ترین عوامل جذب و حفظ مشتری درحوزه رستوران‌داری است که در رستوران الماس کویر این موضوع به شدت مورد توجه است.
1-خودتان را معرفی کنید و از فعالیت‌هایتان در زمینه رستوران داری بگویید.
میثم جهانگرد هستم و در سال 1360در کرمان به دنیا آمدم. در رشته گردشگری، فارغ التحصیل شدم و هم‌اکنون در رشته مدیریت کسب و کار گردشگری(Drt)  مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستم. از سال ۱۳۷۶ به همراه برادر بزرگترم پا به عرصه صنعت رستوران که مداوم در حال تغییر است گذاشتم. مدیریت رستوران را به صورت تجربی آموختم و با چالش‌های آن آشنا شدم. الان قریب به ۱۵ سال است که به صورت مستقل در این شغل مشغول به فعالیت هستم و مدیریت گروه غذایی مکث و رستوران الماس کویر را بر عهده دارم.  گروه غذایی مکث اخیرا طرحی را در زمینه ایجاد و تجهیز تاسیسات گردشگری از جمله هتل، اقامتگاه‌های مدرن و سنتی و مجتمع‌های گردشگری آغاز کرده است، طرحی که سرمایه‌گذاران علاقمند به فعالیت در صنعت گردشگری را در ایجاد اماکن خدماتی از نقطه صفر تا 100 همراهی کرده و روش‌های مدیریت آنها را نیز آموزش می‌دهد.
 2- در خصوص مجموعه الماس کویر توضیحاتی را بیان می‌کنید؟ چه غذاهایی در این رستوران سرو می‌شود؟
مجموعه غذایی الماس کویر به واسطه سرمایه‌گذاری آقای انتظاری که در حوزه گردشگری و ورزش فعالیت می‌کند ایجاد شده است. این مجموعه که در کیلومتر ۱۲ هفت باغ علوی واقع شده است به دلیل شیوع ویروس کرونا به مدت دوسال تعطیل شده بود که من تصمیم گرفتم شانس خود را در این مجموعه امتحان کنم. ناگفته نماند آقای صادق‌زادگان از دوستان بسیار ارزشمند بنده نیز قول همکاری را برای مدیریت این رستوران به من داده‌ است. امیدوارم با حضور ایشان بتوانیم چراغ این مجموعه را روشن نگه داریم و در حوزه گردشگری به مردم این شهر و گردشگرانی که وارد کرمان می‌شوند خدمت کنیم. مجموعه غذایی الماس کویر مجموعه‌ای است که در رستوران آن غذاهای ایرانی و غذاهای فرنگی و در قسمت کافی شاپ آن هم بار سرد و گرم، چایی بار و انواع قهوه، شیرینی و سوغات کرمان با عنوان سینی سوغات کرمان سرو می‌شود.در رستوران ایرانی الماس کویر نیز غذاهای اصیل  ایرانی با بهترین کیفیت مواد غذایی طبخ و عرضه می‌شود و‌ رستوران فرنگی آن انواع پاستا، ساندویج، پیتزا و انواع مختلف سالادها هم برای پذیرایی وجود دارد.
۳-وجه تمایز مجموعه شما با دیگر مجموعه‌ها در چیست؟
 در علم مدیریت کسب و کار، یک مجموعه غذایی هنگامی می‌تواند موفق عمل کند که وجه تمایزی با دیگر رقبای خود داشته باشد. این مزیت رقباتی در مجموعه غذایی الماس کویر، قرار گرفتن آن در محور هفت باغ علوی و خارج از شهر بودن، همچنین دنج و آرام بودن و داشتن فضای مدرن و زیبای است. داشتن حیاطی دلباز و آلاچیق‌های متعدد و همچنین سالن‌های ویژه مهمانی، غذایی با کیفیت همه و همه می‌تواند مزیت‌هایی برای سبقت گرفتن این مجموعه از دیگر مجموعه‌ها باشد. اولویت‌هایی که موجب شده تا مشتریان این مسیر را طی کرده و برای استفاده از فضایی آرامبخش و غذایی خاص به مجموعه الماس کویر بیایند. تمامی تلاش دست‌اندرکاران این مجموعه به جای آوردن آداب میزبانی کرمانی‌ها که خود یک مزیت رقابتی در کل دنیا به شمار می‌رود است. همچنین عقیده دارم باید به مشتری به عنوان یک مهمان نگاه کرد زیرا مهمان حبیب خدا و بسیار قابل احترام است.
4- خیلی جالب و تحسین‌ برانگیز است که مدام در کارتان تحول ایجاد می‌کنید، برای توسعه مجموعه غذایی الماس کویر چه برنامه‌هایی دارید؟
 یکی از شیوه‌های مدیریتی در کسب و کار داشتن طرح و برنامه برای آینده است که شامل طرح‌های کوتاه مدت و بلند مدت می‌شود. این طرح‌ها می‌توانند انگیزه را در یک کارآفرین افزایش داده و تقویت کنند. با توجه به اینکه مجموعه الماس کویر مجموعه بزرگی است بنابراین باید طرح توسعه‌ای متناسب با آن در نظر گرفته شود که اجرایی شدن این طرح مشمول زمان است. علی‌ایحال به دوستداران این مجموعه مژده ساخت فاز اول تالار مجالس این مجموعه را می‌دهم که در آینده نه چندان دور این مجموعه جدید را در کنار دیگر بخش‌های خدماتی خواهیم داشت.
۵- آیا خودتان را فردی موفق می‌دانید؟
از نظر بنده، موفقیت، فردی نیست که با توجه به پتانسیل‌های آن فرد سنجیده شود. موفقیت یعنی اینکه من به عنوان یک کارآفرین با ایجاد یک مجموعه برای ۱۲۰ نفر از خواهران و برادران کرمانی شغل ایجاد کنم و براساس قوانین اداره کار به آنها حقوق و مزایا بدهم. نه اینکه با توجه به پتانسیل‌هایی که در خودم سراغ دارم آن را موفقیت بدانم.
۶- چرا این شغل را انتخاب کردید؟
من اعتقاد دارم هنگامی یک فرد چه خواسته و چه ناخواسته وارد شغلی می‌شود باید با توجه به پتانسیل‌های روحی و جسمی که در خود سراغ دارد بهترین خودش باشد.
۷ چه نوآوری‌هایی در کسب و کارتان داشته‌اید؟
به طور مشخص سعی کردم برای محصولاتی که در اختیار مشتریانم می‌گذارم یکسری آفرها و متعلقات را در نظر بگیرم زیرا این نوآوری‌ها در میزان فروش تاثیر به سزایی دارد و در مشتریان ایجاد انگیزه می‌کند.زیرا عقیده دارم یک مشتری برای آنچه که درخواست می‌کند هزینه‌ای را متحمل می‌شود بنابراین در اکثر اوقات یک‌سری هدایا و آفرها به عنوان فعالیت‌های فوق برنامه برای مشتری‌ها در نظر می‌گیرم که موجب خوشحالی مشتری‌ها می‌شود. این اقدام بدون شک باعث می‌شود که مشتریان به مشتریان وفادار تبدیل شوند.
۸- از چالش‌های کار خود بگویید. و چه توصیه‌ای به فعالان وعلاقمندان فعالیت در حوزه صنعت غذا و رستوران داری دارید؟
توصیه من به این عزیزان این است که ابتدا بدانند این حوزه یکی از سخت‌ترین حوزه‌های کاری است چرا که ما با سلامت مردم سرو کار داریم .اگر قرار باشد فعالان این حوزه در نوسانات قیمتی مدام بر این موج سوار شده و قیمت را بالا ببرند، مطمئنا مشتری وفادار نخواهند داشت. خواهش من این است که قبل از ورود به این عرصه به طور کامل و جامع تفکر کنند، در ابتدا باید از طریق تحقیق نسبت به منطقه‌ای که قصد راه‌اندازی رستوران را داریم، پیش برویم. در رابطه با رستوران‌داری ابتدا نیازمند دانش کار هستیم و این موضوع جزو معدود کارهایی است که تنها با پول نمی‌توان دانش لازم آن را به دست آورد و با تجربه باید جلو رفت؛ در اصل سلامت مردم باید سرلوحه اتفاقی باشد که قصد دارند، رقم بزنند.
 
برچسب ها :

دیدگاه کاربران

دیدگاه شما ثبت شد

مطالب پیشنهادی