معاون استاندار خبر داد؛ گذر غذا در محور هفت باغ کرمان راهاندازی میشود/ لزوم توسعه گردشگری غذا
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: در راستای تقویت صنعت گردشگری استان در محور هفت باغ علوی کرمان و شهر سیرجان خیابان غذا ایجاد خواهد شد و در آینده نزدیک افتتاح خواهند شد.
به گزارش پیام میهن خبر و به نقل از ایسنا، امیر حسنزاده در حاشیه جشنواره ملی نان در کرمان از اهمیت صنعت غذا سخن به میان آورد و اظهار کرد: باید زنجیره تهیه، تولید و بستهبندی غذا تکمیل شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان افزود: 10میلیون تن مواد کشاورزی خام در استان کرمان تولید میشود که باید با فراوری، آنها را به محصولات غذایی قابل صادرات تبدیل کرد.
او بر لزوم همکاری و هماهنگی سازمانهای غذا و دارو و استاندارد تاکید کرد و در ادامه افزود: دومین جشنواره ملی نان با حضور ۲۷ استان در کرمان در حال برگزاری است و با توجه به استقبال مردم، این جشنواره یک رویداد گردشگری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به ثبت ملی حدود ۳۰ خوراک استان گفت: با توجه به ظرفیتهای بالقوه کرمان از جمله تنوع اقلیم و وجود اقوام مختلف، میتوان رویدادهای متعدد گردشگری با محوریت غذا در این خطه برگزار کرد.
او ادامه داد: غذا عصاره فرهنگ هر منطقه است و گردشگری خوراک میتواند تاثیرات بسیار مثبتی بر روح و روان انسانهای مختلف داشته باشد.
معاون استاندار کرمان با بیان این مطلب که باید در حوزه غذا به بازارهای خلیج فارس و CIS توجه شود، عنوان کرد: در حوزه غذا حدود ۱۵۰ شرکت فعال داریم که تعدادی از آنها در حوزه صادرات کار کردهاند.
او ادامه داد:با توجه به نخلستانهای استان کرمان، باید در حوزه فراوری خرما ورود پیدا کنیم که باید از ظرفیت دانشگاهها در این زمینه استفاده کرد.
حسنزاده در پایان بر لزوم برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه غذا تاکید کرد و پیشنهاد داد تا از شرکتهای دانش بنیان و ( R&Dسیستم یا واحد تحقیق و توسعه استفاده شود.
دومین جشنواره ملی نان با حضور ۲۷ استان کشور از ۲۴ مهرماه در پارک «مادر» شهر کرمان در حال برگزاری است و تا ۲۷ مهر برپاست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان افزود: 10میلیون تن مواد کشاورزی خام در استان کرمان تولید میشود که باید با فراوری، آنها را به محصولات غذایی قابل صادرات تبدیل کرد.
او بر لزوم همکاری و هماهنگی سازمانهای غذا و دارو و استاندارد تاکید کرد و در ادامه افزود: دومین جشنواره ملی نان با حضور ۲۷ استان در کرمان در حال برگزاری است و با توجه به استقبال مردم، این جشنواره یک رویداد گردشگری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به ثبت ملی حدود ۳۰ خوراک استان گفت: با توجه به ظرفیتهای بالقوه کرمان از جمله تنوع اقلیم و وجود اقوام مختلف، میتوان رویدادهای متعدد گردشگری با محوریت غذا در این خطه برگزار کرد.
او ادامه داد: غذا عصاره فرهنگ هر منطقه است و گردشگری خوراک میتواند تاثیرات بسیار مثبتی بر روح و روان انسانهای مختلف داشته باشد.
معاون استاندار کرمان با بیان این مطلب که باید در حوزه غذا به بازارهای خلیج فارس و CIS توجه شود، عنوان کرد: در حوزه غذا حدود ۱۵۰ شرکت فعال داریم که تعدادی از آنها در حوزه صادرات کار کردهاند.
او ادامه داد:با توجه به نخلستانهای استان کرمان، باید در حوزه فراوری خرما ورود پیدا کنیم که باید از ظرفیت دانشگاهها در این زمینه استفاده کرد.
حسنزاده در پایان بر لزوم برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه غذا تاکید کرد و پیشنهاد داد تا از شرکتهای دانش بنیان و ( R&Dسیستم یا واحد تحقیق و توسعه استفاده شود.
دومین جشنواره ملی نان با حضور ۲۷ استان کشور از ۲۴ مهرماه در پارک «مادر» شهر کرمان در حال برگزاری است و تا ۲۷ مهر برپاست.
برچسب ها :
لینک کوتاه: https://payamemihankhabar.ir/news/121560